Slider

CONTRIBUTIE

Wat kost het?

Als je het leukt lijkt om bij ons te hockeyen dan kan je eerst een keer gratis meetrainen. Vind je het daarna echt heel leuk dan kan je lid worden. Bij Amsterdam Dynamics werken we met maandlidmaatschap. Zie het als je Netflix lidmaatschap of je Swapfiets abonnement. Niet in 1 keer een groot bedrag maar iedere maand een overzichtelijke betaling. En hockeyen bij Amsterdam Dynamics is net zo onmisbaar als je Netflix account maar toch willen we je niet tegen je zin vasthouden. Daarom hanteren we een maand opzegtermijn. Weet je toch zeker dat je nooit meer weggaat dan kan je ook per jaar betalen. We belonen dat met een korting op je lidmaatschapbedrag.

Lidmaatschap Amsterdam Dynamics

Bij aanvang van het lidmaatschap betaal je eenmalig € 25,- inschrijfkosten. Naast de kosten die wij maken voor jouw inschrijving krijg je een aantrekkelijke korting op je Amsterdam Dynamics tenue.

Klik hier om je direct in te schrijven!

Leeftijd

Leeftijd 4 – 6

Leeftijd 6 – 12

Leeftijd 12- 18

Maandbetaling*

€ 10,- per maand

€ 15,- per maand

€ 17,50,- per maand

Jaarbetaling

Geen € 120,- maar € 114,-

Geen € 180,- maar € 171,-

Geen € 210,- maar € 199,50

* Bij maandbetaling is automatische incasso verplicht

Amsterdam Dynamics ook met stadspas

Ook al kan je gespreid per maand betalen bij Amsterdam Dynamics toch zal ons lidmaatschap niet de enige kosten zijn die je iedere maand moet betalen. Als je een stadspas hebt, kom je als jeugdlid in aanmerking voor een tegemoetkoming van € 300 per jaar om lid te worden van een sportvereniging. Hier lees je er meer over: https://www.amsterdam.nl/toerisme-vrije-tijd/stadspas/sporten-met-stadspas/

Ook het Jeugdfonds Sport Amsterdam betaalt de contributie voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten. Kijk voor meer informatie op: https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/amsterdam-sport/

Als je wilt dat we je helpen bij je inschrijving neem dan contact op met Dwight van West 020 – 0000000 of kom langs op het Bijlmer Sportpark op maandag t/m vrijdag van 9:00 -17:00.

Senioren en studenten

Op dit moment werken we aan een senioren en studentenlidmaatschap. Wil je weer komen hockeyen bij Amsterdam Dynamics in Zuid Oost? We hebben een trainingslidmaatschap. Je zit dus niet vast aan een wekelijkse competitieverplichting. Je traint 1 keer per week onder leiding van een professionele trainer op ons halve veld in het Bijlmersportpark. Ook hier besteden we veel aandacht aan onze 6 x 6 Urban Hockeyvorm. Je kan je individueel aanmelden of als team.

Lidmaatschap Amsterdam Dynamics (Studenten-senioren)

Bij aanvang van het lidmaatschap betaal je eenmalig € 50,- inschrijfkosten. Naast de kosten die wij maken voor jouw inschrijving krijg je hiervoor je Amsterdam Dynamics tenue met aantrekkelijke korting.

Studenten-senioren

€ 17,50,- per maand

Geen € 210,- maar € 199,50

* Bij maandbetaling is automatische incasso verplicht