GEEL_6
Amsterdam_Dynamics_urban

CONTRIBUTIE

Wat kost het?

Als je het leuk lijkt om bij ons te hockeyen dan kan je eerst gratis meetrainen. Vind je het daarna echt heel leuk dan kan je lid worden. Je wordt lid voor een heel seizoen. Bij Amsterdam Dynamics werken we dus met jaarlidmaatschap. Omdat een jaarlidmaatschap wellicht een groot bedrag ineens is, kan je ook per maand betalen. Zie het als je Netflix lidmaatschap of je Swapfiets abonnement. Niet in 1 keer een groot bedrag maar iedere maand een overzichtelijke betaling. En hockeyen bij Amsterdam Dynamics is net zo onmisbaar als je Netflix account maar toch willen we je niet tegen je zin vasthouden. Je kan aan het einde van het seizoen voor 1 juni opzeggen. Je kan natuurlijk ook je jaarlidmaatschap ineens betalen. We belonen dat met een korting op je lidmaatschapbedrag.

Lidmaatschap Amsterdam Dynamics

Bij aanvang van het lidmaatschap betaal je eenmalig € 25,- inschrijfkosten. Naast de kosten die wij maken voor jouw inschrijving krijg je een aantrekkelijke korting op je Amsterdam Dynamics tenue. Dankzij onze partner HockeyDirect kunnen we het Amsterdam Dynamics wedstrijdshirt, broek/rokje en sokken voor jeugdleden voor slechts €40,- aanbieden.

Klik hier om je direct in te schrijven!

Leeftijd

Leeftijd 4 – 6

Leeftijd 6 – 12

Leeftijd 12- 18

Maandbetaling*

€ 10,- per maand

€ 15,- per maand

€ 17,50,- per maand

Jaarbetaling

Geen € 120,- maar € 114,-

Geen € 180,- maar € 171,-

Geen € 210,- maar € 199,50

* Bij maandbetaling is automatische incasso verplicht

Amsterdam Dynamics ook met stadspas

Ook al kan je gespreid per maand betalen bij Amsterdam Dynamics toch zal ons lidmaatschap niet de enige kosten zijn die je iedere maand moet betalen. Als je een stadspas hebt, kom je als jeugdlid in aanmerking voor een tegemoetkoming van € 300 per jaar om lid te worden van een sportvereniging. Hier lees je er meer over: https://www.amsterdam.nl/toerisme-vrije-tijd/stadspas/sporten-met-stadspas/

Ook het Jeugdfonds Sport Amsterdam betaalt de contributie voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten. Kijk voor meer informatie op: https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/amsterdam-sport/

Als je wilt dat we je helpen bij je inschrijving neem dan contact op met Dwight van West 020 – 244 00 56 of kom langs op het Bijlmer Sportpark op maandag t/m vrijdag van 9:00 -17:00.

Senioren en studenten

Op dit moment werken we aan een senioren en studentenlidmaatschap. Wil je weer komen hockeyen bij Amsterdam Dynamics in Zuidoost? We hebben een trainingslidmaatschap. Je zit dus niet vast aan een wekelijkse competitieverplichting. Je traint 1 keer per week onder leiding van een professionele trainer op ons halve veld in het Bijlmersportpark. Je kan je individueel aanmelden of als team.

Lidmaatschap Amsterdam Dynamics (Studenten-senioren)

Bij aanvang van het lidmaatschap betaal je eenmalig € 25,- inschrijfkosten.

Studenten-senioren

€ 17,50,- per maand

Geen € 210,- maar € 199,50

* Bij maandbetaling is automatische incasso verplicht