GEEL_6
Amsterdam_Dynamics_urban

DE CLUB

Amsterdam Dynamics

Amsterdam Dynamics is een jonge hockeyclub uit Amsterdam-Zuidoost. Wij bieden (urban) hockey in actieve 6 tegen 6 wedstrijdvorm en doen met jeugdteams mee in de KNHB hockeycompetitie. We zijn gestart als sportbuurtclub op Cruyff Courts en op ons veld in het Bijlmersportpark.

Nu willen we deze sport in Amsterdam naar een next level brengen. Dit doen we juist in een stadsdeel waar heel veel hockeytalent aanwezig is, maar een hockeyclub nog ontbreekt. Met Amsterdam Dynamics veranderen we het beeld van hockey en verrijken we de hockeysport!

Hockey in Zuidoost

We bieden een actieve hockeyvorm, in een attractieve 6 x 6 spelvorm. Hiermee combineren we de snelheid en dynamiek van zaalhockey en de hockeytricks van urban hockey. We starten met Amsterdam Dynamics op ons halve veld in het Bijlmersportpark. Het draait bij ons om plezier in het spel maar vooral ook met je team- en clubgenoten.

Er is een wekelijks urban hockey trainingsmoment en het wedstrijdelement wordt ingevuld met toernooien op ons veld, in de buurt op Cruijffcourts of elders in Amsterdam. 

Vanaf seizoen 2021/2022 zijn we ook gestart in de officiële KNHB hockeycompetitie. Wil je in competitieverband sporten, dan is dat ook mogelijk!

Een club in opbouw​

Onze urban hockeyvereniging staat voor vriendschap, spelplezier en sportiviteit. Het biedt voor de kinderen een kans om nieuwe vriendschappen in de buurt te sluiten. We stimuleren leden en de ouders/verzorgers van leden om betrokken te raken bij onze vereniging. Dat kan als lid, maar dat kan ook als vrijwilliger.

Meehelpen trainingen geven, wedstrijden fluiten, teams vervoeren, koken, sluit je aan bij een commissie, kom in het bestuur of kom gewoon de kinderen aanmoedigen. Kom meehelpen onze jonge hockey vereniging vorm te geven! Het bestuur, de leden en ook de ouders van leden maken de clubcultuur.

PARTNERS

HOCKEY_FOUNDATION

MARLON LANDBRUG

Sportambassadeur Zuidoost, speler Pinoké heren 1