GEEL_6
Amsterdam_Dynamics_urban

FUNKEY HOCKEY

Om 4- en 5-jarigen alvast op een leuke en natuurlijke manier kennis te laten maken met sportief bewegen is er Funkey Hockey bij Amsterdam Dynamics. De trainingen omvatten grondvormen van bewegen, loopspelletjes, balvaardigheid en een basisvorm van hockey. Van beweegvaardig naar hockeyvaardig. Tijdens de lessen komen de kinderen in aanraking met een variëteit aan grondvormen van bewegen, die aansluiten bij het natuurlijke bewegingsgedrag van oudste kleuters. Op die manier leren ze op een leuke en veilige manier omgaan met sportief bewegen. In elke les komt een hockeygerelateerde oefening voor. Het doel is sportief samen spelen, leuke oefeningen doen en met enthousiasme, lekker buiten bezig zijn. Funkey is natuurlijk vooral fun!

Funkey Hockey is hockey voor kinderen uit groep 1, 2 (en 3) van de basisschool die op de peildatum 1 oktober nog geen zes jaar zijn. Kinderen kunnen 3 x gratis meetrainen om te kijken of ze hockey een leuke sport vinden. Daarna word je kind lid van onze vereniging. Funkey trainingen zijn op ons hockeyveld in het BijlmerSportpark onder begeleiding van professionele trainers. De kinderen moeten sportieve sportkleding aan waarin ze makkelijk kunnen bewegen. Ze hebben nog geen speciale hockeyschoenen nodig, maar goede gymschoenen zijn wel aan te raden. De kinderen hebben geen stick, scheenbeschermers of bitje nodig. Sticks en materialen hebben wij!

Heb je vragen over Funkey Hockey bij Amsterdam Dynamics? Neem contact op met onze verenigingsmanager Maartje Scheepstra: manager@amsterdamdynamics.nl. Zij kan je ook helpen bij de aanvraag eventuele tegemoetkomingen in de kosten via de Stadspas of Jeugdfonds Sport als je kind lid wil worden van Amsterdam Dynamics.

HOCKEY VOOR 4-6 JAAR

Wij bieden op vrijdag van 16:00 tot 17:00 Funkey Hockey voor de allerjongsten. Bij Funkey gaat het om spelenderwijs goed leren bewegen: FUN in goed leren bewegen is KEY!

KOM LANGS OP VRIJDAG!

Zin om je kind een keer mee te laten doen? Kom gerust langs op een van onze trainingen op vrijdag van 16:00 tot 17:00. Heb je geen hockeystick? Geen probleem, sticks en materialen hebben wij!

Funkey Hockey

 

Een goed begin van een sportieve toekomst!

Amsterdam Dynamics is een jonge hockeyclub uit Amsterdam-Zuidoost. We zijn gestart als sportbuurtclub op een Cruyff Court in de E-Buurt en sinds maart 2020 een volwaardige hockeyclub begonnen. Dit doen we juist in een stadsdeel waar een hockeyclub afwezig is en waar er tegelijkertijd veel hockeytalent aanwezig is. Met onze hockeyclub veranderen we het beeld van hockey en verrijken we het imago van de hockey sport!

PARTNERS

MARLON LANDBRUG

Sportambassadeur Zuidoost, speler Pinoké heren 1