GEEL_6
Amsterdam_Dynamics_urban

NIEUWS

Competitieteam 2021-2022

Competitiestart 2021-2022

Op zaterdag 18 september speelde Amsterdam Dynamics het eerste competitieduel in de officiele KNHB hockeycompetitie. Tegenstander was Overbos. Wil je ook in een team competitiehockey spelen dan ben je van harte welkom om mee te trainen. Train eerst gratis 3 x mee. Geef je daarna op als lid. Geef op je aanmelding aan dat je competitie wilt spelen.

Steun van partner HockeyDirect

HockeyDirect is partner van Amsterdam Dynamics. HockeyDirect is de grootste online hockeyshop van de Benelux en één van de grootste van Europa. Hier zijn wij superblij mee. HockeyDirect maakt kwalitatieve materialen en bijbehorend advies beschikbaar alle hockeyers. Ze bieden scherpe aaanbiedingen aan onze leden. Amsterdam Dynamics heeft een eigen webshop op HockeyDirect.nl.

Nieuw tenue Amsterdam Dynamics

Amsterdam Dynamics heeft sinds het seizoen 2021-2022 ook een officieel wedstrijd tenue van het bekende hockeymerk Reece. Het tenue is te koop bij ons tegen een aantrekkelijke prijs mogelijk gemaakt door onze partner HockeyDirect. In onze eigen Amsterdam Dynamics webshop van HockeyDirect kan je meer Reece Amsterdam Dynamics kleding en tassen bestellen

Open dag vrijdag 25 September

Op vrijdag 25 september organiseren we een leuke urban hockeymiddag in het kader van de Amsterdamse Sportweek. Om 15:00 starten de activiteiten tot 19:00 op het veld van Amsterdam Dynamics in het Bijlmer Sportpark aan de Karspeldreef. Jong en oud zijn welkom en kunnen kennis maken met het urban hockey en met de club. Verschillende clinics worden er gegeven, 6×6 urban hockey, Funkey en Trimhockey, etc.

Steun van de KNHB Hockey Foundation!

Amsterdam Dynamics was gastheer voor de Rabobank en de KNHB. Zij verlengde hun succesvolle samenwerking met nog eens 10 jaar. Het belangrijke nieuws was natuurlijk de gezamenlijke lancering van de Hockey Foundation. Amsterdam Dynamics is een van de eerste clubs die ondersteund wordt door deze foundation! Klik op de foto voor een leuke reportage van de dag door Hart van Nederland.

Kom trainen op
dinsdag en vrijdag!

We trainen weer iedere dinsdag van 17:00 tot 18:00 uur op ons kunstgrasveld in het Bijlmersportpark. En op vrijdag van 16:00 tot 17:00. Trainers leren je de beste tricks. Ben je tussen de 6 en 12 jaar kom dan langs en doe met ons mee! Ook is er ruimte voor 4 tot 6 jarigen om te komen hockeyen. Hiervoor kan je je ook aanmelden. Stuur een mail naar manager@amsterdamdynamics.nl

Koop je hockeyspullen bij Hockeydirect.nl

Onze partner HockeyDirect biedt een zeer ruim assortiment hockeyspullen in diverse prijsklassen. Ook kan je een kijkje nemen in onze eigen verenigingswebshop!

Game Day Friday

Vandaag was ME1 van AMVJ te gast op onze Game Day Friday om samen te trainen en een partijtje te spelen. Wil je ook trainen kom dan langs op vrijdagmiddag 17.00.

Hockey Training Tuesday

We trainen weer iedere dinsdag van 17:00 tot 18:00 op ons kunstgrasveld in het Bijlmersportpark. Ben je tussen de 6 en 12 jaar kom dan langs en doe met ons mee!

Funkey Hockey Friday

Op vrijdagmiddag van is er Funkey hockey voor de allerkleinsten in de leeftijd van 4 tot 6 jaar. Bij Funkey gaat het om spelenderwijs goed leren bewegen:
FUN in goed leren bewegen is KEY!

Nieuwe naam en een nieuw logo

AHC Rubicon gaat voortaan verder als Amsterdam Dynamics. De club wil  de jeugd in Zuidoost enthousiast maken voor hockey en meespelen in de KNHB hockeycompetitie.

Nieuw bestuur,
nieuwe start

Op 3 maart is een nieuw bestuur gestart met nieuwe plannen voor hockey in Amsterdam Zuidoost. In de zomer van 2020 moeten de contouren van de vereniging staan en activiteiten starten.

Amsterdam Dynamics is een jonge hockeyclub uit Amsterdam-Zuidoost. Wij bieden (urban) hockey in actieve 6 tegen 6 wedstrijdvorm. Ook kan je bij ons mee doen aan de hockeycompetitie van de KNHB. We zijn gestart als sportbuurtclub op Cruyff Courts en op ons veld in het Bijlmersportpark. Nu willen we deze sport in Amsterdam naar een next level brengen. Dit doen we juist in een stadsdeel waar heel veel hockeytalent aanwezig is, maar een hockeyclub nog ontbreekt. Met Amsterdam Dynamics veranderen we het beeld van hockey en verrijken we de hockeysport!

PARTNERS

MARLON LANDBRUG

Sportambassadeur Zuidoost, speler Pinoké heren 1