Slider

NIEUWS

Steun van de KNHB Hockey Foundation & Rabobank!

Amsterdam Dynamics was gastheer voor de Rabobank en de KNHB. Zij verlengden hun succesvolle samenwerking met nog eens 10 jaar. Het belangrijke nieuws was natuurlijk de gezamenlijke lancering van de Hockey Foundation. Amsterdam Dynamics is een van de eerste clubs die ondersteund wordt door deze foundation!

Dit betekent dat zij ons gaan helpen van Amsterdam Dynamics een grote en succesvolle club te maken. Dat zo veel mogelijk kinderen in Amsterdam Zuidoost bij ons komen trainen en wedstrijden spelen.

Hockey in Zuidoost biedt kinderen een kans om nieuwe vriendschappen in de buurt te sluiten. En daarbuiten! We spelen namelijk vaak met en tegen andere hockeyclubs uit Amsterdam en organiseren leuke trainingen en toernooien. Amsterdam Dynamics staat voor vriendschap, spelplezier, een goede gezondheid en inclusiviteit.

Voor meer infomatie kijk op: https://hockeyfoundation.nl/

Hart van Nederland | Amsterdam Dynamics

Zomerprogramma Amsterdam Dynamics

Deze zomer organiseren we samen met het stadsdeel en Edge iedere woensdag een leuke hockeyactiviteit in de wijk. Kijk in de kalender voor het programma en de tijden!

Game Day Friday

Vandaag was ME1 van AMVJ te gast op onze Game Day Friday om samen te trainen en een partijtje te spelen. Wil je ook trainen kom dan langs op vrijdagmiddag 16.00.

Hockey Training Tuesday

We trainen weer iedere dinsdag van 17:00 tot 18:00 op ons kunstgrasveld in het Bijlmersportpark. Ben je tussen de 6 en 12 jaar kom dan langs en doe met ons mee!

Funkey Hockey Thursday

Op donderdagmiddag is er Funkey hockey voor de allerkleinsten in de leeftijd van 4 tot 6 jaar. Bij Funkey gaat het om spelenderwijs goed leren bewegen:
FUN in goed leren bewegen is KEY!

Nieuwe naam en een nieuw logo

AHC Rubicon gaat voortaan verder als Amsterdam Dynamics. De club heeft een nieuwe 6 x 6 hockeyvorm ontwikkeld en wil zo de jeugd in Zuidoost enthousiast maken voor hockey.

Nieuw bestuur,
nieuwe start

Op 3 maart is een nieuw bestuur gestart met nieuwe plannen voor hockey in Amsterdam Zuidoost. In de zomer van 2020 moeten de contouren van de vereniging staan en activiteiten starten.

Amsterdam Dynamics is een jonge hockeyclub uit Amsterdam-Zuidoost. Wij bieden (urban) hockey in actieve 6 tegen 6 wedstrijdvorm. We zijn gestart als sportbuurtclub onder de naam Rubicon op Cruyff Courts en op ons veld in het Bijlmersportpark. Nu willen we deze sport in Amsterdam naar een next level brengen. Dit doen we juist in een stadsdeel waar heel veel hockeytalent aanwezig is, maar een hockeyclub nog ontbreekt. Met Amsterdam Dynamics veranderen we het beeld van hockey en verrijken we de hockeysport!

PARTNERS

MARLON LANDBRUG

Sportambassadeur Zuidoost, speler Pinoké heren 1