GEEL_6
Amsterdam_Dynamics_urban

PARTNERS

Voorzitter

Peter Hoitinga

Vice Voorzitter

Duco Wildeboer

Secretaris

Hanna Wintzen-Kernkamp

Penningmeester

Susanne Laane

Verenigingsmanager

Maartje Scheepstra

Trainers & hockeyzaken

Abderrahmane Khier

Vertrouwenspersoon

Fien Reimert-Lauteslager

Logo en Webdesign

Jalandhar Changoe

Wil je helpen?

Amsterdam Dynamics is een sportvereniging en bestaat uit een bestuur en vrijwilligers. We stimuleren leden en de ouders/verzorgers van leden om betrokken te zijn bij onze vereniging. Dat kan als lid, maar dat kan ook als vrijwilliger. Trainingen geven, wedstrijden fluiten, teams vervoeren, koken, sluit je aan bij een commissie, kom in het bestuur of kom gewoon de kinderen aanmoedigen. Kom meehelpen onze jonge hockey vereniging vorm te geven! Het bestuur, de leden en ook de ouders van leden maken de clubcultuur. Wil je helpen, stuur een mail:

vrijwilliger@amsterdamdynamics.nl

Partners

De club wordt ondersteund door partners die hockey in Amsterdam Zuidoost mede mogelijk willen maken. Bedrijven die Amsterdam Zuidoost een warm hart toedragen zijn van harte welkom als sponsor van Amsterdam Dynamics. Bedrijven die willen bijdragen aan het stimuleren van een gezonde en actieve leefstijl en in het bijzonder het toegankelijk maken van sport voor de jeugd. Voor meer informatie over sponsormogelijkheden mail naar:

sponsor@amsterdamdynamics.nl

Vertrouwenspersoon

Bij de vertrouwenspersoon kun je terecht als je vragen hebt over de manier van omgaan met elkaar binnen het team, bijvoorbeeld in geval van pesten, het gevoel er niet bij te horen door huidskleur, geloof of seksuele voorkeur of in geval van grensoverschrijdend gedrag. Eerste aanspreekpunt is vaak de teambegeleider of de verenigingsmanager maar bij de vertrouwenspersoon kun je met deze zaken ook terecht. Ook als je wilt overleggen of jouw gedrag als trainer en/of coach verstandig is, indien iemand je direct of indirect beticht van ontoelaatbaar gedrag of als je twijfelt of je vraag bij de vertrouwenspersoon  op de juiste plaats is, kun je bij de vertrouwenspersoon terecht. Onze vertrouwenspersoon heet Fien Reimert-Lauteslager  en is bereikbaar op nummer 06 – 53 26 16 17 of via de mail fien08@gmail.com

Onze gedragscode sociale veiligheid vind je hier: Gedragscode Amsterdam Dynamics- vs 1.0 – 08.12..2023

PARTNERS

MARLON LANDBRUG

Sportambassadeur Zuidoost, speler Pinoké heren 1