COMPETITIE

Bij Amsterdam Dynamics kan je ook competitiehockey spelen. We doen sinds seizoen 2021/2022 mee aan de officiële KNHB competitie. Je kunt bij ons eerst kennismaken met hockey door mee te trainen. Als je het leuk vindt delen we je in bij een team dat competitie speelt. Je gaat dan samen met je team trainen en speelt op zaterdag een wedstrijd tegen andere clubs in de regio Amsterdam en Noord Holland. Wij spelen onze thuiswedstrijden op ons eigen veld en op een veld bij HV Abcoude.

Amsterdam kent vele hockeyclubs maar in Amsterdam Zuidoost was nog geen vereniging. Bij veel Amsterdamse hockeyverenigingen zijn wachtlijsten voor nieuwe leden. Bij ons kan je direct starten met trainen en zodra je lid wordt, delen we je in bij een team als je dat wilt.

Hoe doe je mee?

1. Kom langs bij een training en doe mee!

2. Train 3 x gratis mee

3. Word lid en geef op het inschrijfformulier dat je competitie wilt spelen

Als je competitie gaat spelen kan je via ons met een aantrekkelijke korting je tenue (Amsterdam Dynamics shirt, broek/rokje/sokken) aanschaffen voor slechts € 40,-! Dankzij onze partner HockeyDirect kunnen we je deze mooie aanbieding doen. Bij HockeyDirect kan je ook sticks, schoenen, scheenbeschermers en een bitje bestellen tegen scherpe prijzen. En je spullen worden gewoon thuisbezorgd! In onze eigen Dynamics webshop bestel je Amsterdam Dynamics trainingspakken, tassen, hoodies, etc. Daarmee steun je onze vereniging!

UITRUSTING

HOCKEYDIRECT PARTNER HOCKEYUITRUSTING

HockeyDirect is de grootste online hockeyshop van de Benelux en één van de grootste van Europa. Snelle levering, gewoon bij je thuis!

BESTEL IN ONZE DYNAMICS WEBSHOP

Je Amsterdam Dynamics spullen bestel je in onze eigen webshop bij HockeyDirect. Een ruim assortiment en met een aankoop steun je de club!

DYNAMICS SPEELT IN REECE KLEDING

Aantrekkelijke producten voor sporters. Dat is waar Reece Australia elke dag met passie aan werkt. Amsterdam Dynamics speelt in een tenue van Reece Australia

Amsterdam Dynamics is een jonge hockeyclub uit Amsterdam-Zuidoost. Na al enkele jaren actief geweest te zijn als sportbuurtclub op een Cruyff Court in de E-Buurt, hebben we in Coronajaar 2020 de knoop doorgehakt om een volwaardige hockeyclub op te richten. Dit doen we juist in een stadsdeel waar een hockeyclub afwezig is en waar er tegelijkertijd veel hockeytalent aanwezig is. Met onze hockeyclub veranderen we het beeld van hockey en verrijken we de hockey sport!

PARTNERS

MARLON LANDBRUG

Sportambassadeur Zuidoost, speler Pinoké heren 1